Kalp Damar CerrahisiYoğun Bakım ve Diş Hekimliği Fakültesi Polikliniği

Balkan Yerleşkesinde; Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Acil ve Ameliyathaneler Bloğunun doğusunda yer almaktadır. 3 Katlı ve toplam 2295 m2 kapalı alana sahip olarak Temmuz 2011 tarihinde inşaatına başlanmıştır. İçinde; 20 adet 15 m2 öğretim üyesi odası, bölüm başkanı ve sekreter odaları, 2 adet 30 m2 toplantı odası, 1 adet 165 m2 yoğun bakım ünitesi, Anestezi bölümü öğretim üyeleri ve personel için soyunma, dinlenme, yatak odaları, duş ve wc.’ler ile bölümlere ait depo ve arşivler yer almaktadır. Binanın ikinci katından ameliyathane bloğuna 2 adet köprü geçiş koridoru mevcuttur. Binanın önceden boş bırakılan zemin katı 2013 yılında Diş Hekimliği Fakültesi için poliklinik olarak düzenlenmiştir.
Haziran 2012 tarihinde tamamlanarak hizmete girmiştir.
Bu içerik 12.09.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 168 kez okundu.